Før kampen var i gang hadde lagene ett minutt stillhet for avdøde Torben Kjørstad Pedersen fra Sandnes.

Grovfjord var soleklart mest ivrig i kampens første minutter. Etter syv minutter var stillingen allerede 0-2 til bortelaget etter en straffe og et langskudd.

Utlignet

Omtrent i midten av førsteomgang dundret Adrian Pedersen fra 17 meter og fikk nettet ballen i mål. Til tross for at Pedersen spilte en omgang for Melbos tredjedivisjonslag i går(lørdag), utlignet han til 2-2 i omgangens siste minutter. Da driblet ventrekanten seg forbi fem av Grovfjords forsvarsspillere før omgangen ble blåst av.

Målkalas

I andreomgang gjør Grovfjord som i førsteomgang, og spiller seg forbi Stålbrott Melbo med sitt tredje mål. Deretter la Henning Johansen et fint innlegg, hvor Arian Pedersen nok en gang stuper mot mål og header ballen inn til 3-3. Det samme gjorde Thomas Rønning noen minutter senere. Stillingen sto 4-3.

Seier

Kaptein Erik Burchardt avgjører så kampen og får inn to mål med god hjelp fra sine medspillere. Kampen på Sandnes kunstgresstadion endte 6-3. I vår slo Grovfjord Stålbrott Melbo 5-1, så det var et mer enn fornøyd sandneslag som gikk av banen søndag ettermiddag.Lagoppstilling Stålbrott Melbo:

Martin HaslevangSivert BergHaider Al-KharasanyLevin KristoffersenErik BurchardtMarkus BurchardtElias LockertHenning JohansenThomas RønningBendik RasmussenAdrian Pedersen