Premiere er fredag 11. mars. Navn på årets forestilling er ”Neshallrevyen – Jakten på hadselnøttene”.

Revysjef Pia Jessen gleder seg til de kommende uker med øving og forberedelser.

– Vi er godt i gang med øvingene og har holdt på siden september. Jeg har store forventninger til årets revy. Jeg sier det hvert år, men vi skal stå på og vi mener vi kommer til å levere tidenes revy, sier Jessen.

Les også: Flere publikummere enn i fjor

Ni år

Hun har vært revysjef siden Neshallrevyen startet opp igjen i 2007 etter noen års pause. Årets forestilling med tittelen ”Neshallrevyen – Jakten på hadselnøttene”.

Hun forteller at det er en inspirert gjeng som er med på revy.

– Vi er en gruppe mennesker som trives i lag og som inspirerer hverandre til å være kreative. Også i år har vi skrevet alle tekstene selv, vi har eget husband som spiller all musikken og vi har dyktige skuespillere og folk bak scenen. Alt dette er viktig for å lage en god revy, sier Jessen og legger til.

– Jeg håper folk synes at vi ved å jakte på noen hadselnøtter kan knekke noen nøtter og ta ting på kornet.

Les også: Latter på blå resept

Omfattende

13 skuespillere er med på scenen i år, men revyen er mye mer enn som så.

Cirka 32 mennesker er med på å sette sammen revyen, da inkludert skuespillere, lyd og lys, kostymefolk, tekstforfattere, sminkører, instruktør og flere store og små oppgaver.

Også i år er det Ida Skau som er instruktør. Hun fikk mye skryt for jobben i fjor og takket ja da hun ble spurt om å ta på seg oppgaven ett år til.

– Jeg ble veldig glad da Pia spurte om jeg ville fortsette som instruktør. Det var ikke tvil i mitt hjerte. Jeg elsker å drive med teater og musikk, sier Skau.

Hun har lang erfaring fra teater, sist gjennom jobben ved på Berg skole i Trondheim hvor hun var instruktør for ei barneteatergruppe i ti år. En oppgave som ikke skiller seg veldig ut fra dagens.

– Forskjellen er ikke så stor for denne gjengen har virkelig funnet barnet i seg. De tør å pushe seg selv og sine egne grenser, sier Skau.

Fem forestillinger

Om lag tusen mennesker var innom forestillingene i fjorårets revy ”Neshallrevyen på blå resept”. Også i år blir det fem forestillinger. Premieren går fredag 11. mars med to forestillinger lørdag 12. mars, én søndag 13. mars og en siste forestilling torsdag 17. mars.

– Vi håper at folk gleder seg og at de kjøper billetter. De ligger ute for salg på Rødbrygga på Stokmarknes. De kan også kjøpes i døra fra én time før forestilling, sier Jessen.

– Dermed er det bare å ønske velkommen til forestilling 11. mars og påfølgende dager.