Et av målene for årets Rock Mot Frafløtting er å få en større bredde i aldersspennet blant publikum. Det resulterte i booking av trønderrocker Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids. Konserten finner sted i Bøhallen, fredag 7. oktober 2016

«Her er over en time med kun hits - garantert allsang og stor stemning» sier bandet selv i en pressemelding.

Sammen med Dag Ingebrigtsen kommer Morten «Diesel» Dahl, Petter Selliseth, Erik Eriksen og Trude Bekkavik. Dag er kjent fra The Kids med låter som Forelska i Lærern, Sexy, Vil Du Værra Med Mæ Hjem I Natt, med flere. Sammen med Diesel Dahl har de to i bandene TNT og Tindrum hatt hits som Harley-Davidson, Seven Seas, Drums of War med flere.

- Vi har ikke glemt ungdommene. Crewet har satt sammen et smakfullt program for lørdag 8. oktober som ungdommen kommer til å elske. Til å headline lørdag har vi booket Aksel & Hef sammensatt av Carl Aksel Jansen, fra Paradise Hotel, og Hef Augusto. Conexus som vant amatørbandkonkurransen i 2015 opptrer som en del av premien. Flere artister blir sluppet etter hvert, står det å lese i pressemeldingen.

Som tidligere år arrangeres det også denne gangen rockemønstring der vinneren får 10.000kr og opptreden på neste års RMF. De som ønsker å delta, kan gjøre det på arrangementet sin hjemmeside.