Asta og Viktor Podolskis sier at en del leveranser av utstyr og varer er blitt forsinket – men at de likevel åpner førstkommende søndag.

– Forsinkelser er årsaken til det. Vi har fått låne en del ting hos Andrikken, så det skal gå bare fint uansett.

– Lokalene her nede ligger sentralt og flott til, og vi har malt veggene for å få det lysere og mer moderne. I tillegg er det montert storskjerm og gjort mindre endringer. Vi satser på å tilby fotball og annen sport, slik at det er mulig å samles her for å se Champions League og kamper fra de store nasjonale seriene i England, Spania og så videre. Basketball blir det også. Vi har alle rettigheter og kan på slike kvelder dermed være en skikkelig sportsbar, sier Viktor.

– Bordspill

– Vi vil også ha ulike bordspill. Det skal være et sted gjestene kan trives, sier han.

– Når det gjelder mat blir det både fastfood-retter samt à la carte med fisk og kjøtt i restauranten. Egen barnemeny har vi selvsagt også, sier de to.

– I tillegg vil vi ha kafé på dagtid. Da skal vi ha et bredt utvalg av kaker, skikkelig god kaffe og ikke minst et lunsjtilbud vi tror vil slå godt an, der man kan velge mellom ulike sandwicher som focaccia, ciabatta, panini og en rekke typer velsmakende fyll og pålegg, forteller Asta.

– Vi vil også tilby julemat, og i tråd med dette har vi en egen julemeny. Om noen vil bestille bord til et familiejulebord eller lignende, er det bare å ta kontakt, sier de to.

– Søndag åpner vi dørene, og da spanderer vi kaffe og kaker til alle som kommer. I tillegg vanker det ballonger til barna, og utover den første uka blir det også gratis smaksprøver på kaker og andre godsaker, sier Asta og Viktor Podoldskis som ønsker velkommen, og håper mange tar turen innom.