Lamarktunet bo- og rehabiliteringssenter på Sortland er en avdeling for eldre med spesielle behov grunnet demens og psykiatri og for personer som har behov for et skjermet tilbud. De kan nå vinne en gratis intimkonsert gjennom KLP sin konkurranse "Smil du er på jobb".

Om konkurransen skriver KLP på sine nettsider:

" KLP verdsetter positive tiltak som skaper et godt arbeidsmiljø hos våre kunder. Konkurransen Smil! Du er på jobb, belønner arbeidsplasser, som skiller seg ut ved at de har et spesielt godt arbeidsmiljø. Vi deler ut Smil-priser til tre ulike arbeidsplasser. Premien er en minikonsert med enten Jørn Hoel, Henning Kvitnes og Ravi."

For å vinne må avdelingen stemmes frem på internett. Det gjør man gjennom KLP sin egen nettside.

- Tar vare på hverandre

Om sin egen avdeling sier de ansatte dette på KLP sine nettsider.

- Vi tar godt vare på hverandre, både kolleger, beboere og pårørende, og fremmer trygghet og likeverd på verdens beste arbeidsplass. Vi har lite sykefravær hos oss, og vi har blant annet vunnet arbeidsmiljøprisen i 2014. Det hadde vært oss velfortjent med et musikalsk avbrekk i en hektisk hverdag, sier Reni Michelle Johnsen som står bak bidraget. Kollegaene støtte henne i hennes innsats for å få en konsert til arbeidsplassen.

- Jeg er akkurat ferdig utdannet, og må si at jeg trives utrolig godt her på Gammelstua. Det er alltid trivelig å være på jobb her, og en god del av grunnen er det gode arbeidsmiljøet. Vi har det morsomt sammen på jobb, noe som er viktig da vi i perioder har tunge utfordringer. Dette er en avdeling jeg virkelig ønsker å jobbe videre på, sier kollega Anette Dahl

- Stem oss frem

Ester Froan ved avdelinga oppfordrer nå folk til å stemme dem frem.

- Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær,har vunnet arbeidsmiljøprisen for 2014,og tar godt vare på hverandre i en hektisk arbeidshverdag. Vi håper så mange som mulig stemmer på oss. Dere kan stemme helt frem til 8. mars, sier Froan.