Klubbhuset ved motorcrossbanen. Foto: Svein Harald Hansen

Det sier nyvalgt leder Tom Hansen til VOL.

Med seg i styret har han fem sortlendinger og fire andre øksnesværinger.

Det er personer som ivrer etter å komme igang og hver av dem får ulike oppgaver med hensyn til etableringer og drift av klubben.

Innlagt strøm

Klubbhuset skal få innlagt strøm, toalettforholdene kommer på plass og det gjøres klart for serveringmulighet.

- Å ferdigstille klubbhuset blir et stort løft, men vi har midler. Når vannet etter vinteren har tørket opp, vil vi gruse mer der det er nødvendig og kjøre tester.

Vi skal også søke om midler som går til den nye driftsbanen og har en egen komité som jobber med dette.Grunnlagsinvesteringene på banen er gjort og banen er godkjent, så vi kan kjøre løp, men det bør komme på plass mer asfalt først, sier Hansen.

Allmenn kjøring?

- Blir det åpnet for allmenn kjøring i løpet av sommeren?

- I vår begynner det altså å skje ting. Vi vet mer når vi kommer til mai. Klubben har hatt søknader inne i flere år både når det gjelder spillemidler og på forbundsnivå, så nå bør det være vår tur. Det store løftet blir å legge skikkelig til for parkering, der vi legger ut duk og fyller ut med masse. Så kan mor og far sitte utenfor bobilen i kveldssola og se poden i aksjon på banen. Og som sagt, vi tar sikte på at i år skal det virkelig skje noe med banen og den skal bli brukt, lover styrelederen.