(Illustrasjonsfoto).

En normalt så fyldig politilogg søndag morgen, tyder på en under snittet travel helg for ordensmakta. Følgende har skjedd i Midtre Hålogaland politidistrikt gjennom natta:

Kl. 04:30 ORDENSFORSTYRRELSER, POLITIDISTRIKTETI løpet av natta har operasjonssentralen mottatt 13 meldinger om festbråk, musikkstøy fra privatboliger og mindre ordensforstyrrelser på offentlig sted. Forholdene er blitt ordnet opp i på stedet. (For ordens skyld; hvor disse hendelsene har funnet sted, står ikke å lese).

Kl. 05:25 LEGEMSKRENKELSE, SVOLVÆR SENTRUMMelding til politiet om at en person lå på kaia i sentrum av Svolvær, og personen er påført skader. En patrulje ble sendt til stedet, samtidig som ambulanse og legevaktslege ble varslet. Personen hadde ett kutt i hodet, og ble tatt med til legevakta for behandling.

Kl. 03:04 TRAFIKKULYKKE, NORDVIKMYRA, HARSTAD

Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på Nordvikmyra, og at bilen hadde kjørt inn i en stolpe. Utrykningsetatene ble varslet å sendt til stedet. Føreren ble brakt til Harstad sykehus for sjekk, men det er ikke påvist personskade. Det er opprettet trafikksak på forholdet.

Kl. 02:59 ORDENSFORSTYRRELSE, HARSTAD SENTRUM

En politipatrulje ble sendt til et utested i sentrum etter melding om at en person nektet å forlate stedet. Da patruljen ankom stedet ble det basketak med personen, som etter hvert ble tatt med å innsatt i arrest.

Kl. 01:34 TRAFIKKONTROLL, LOFOTEN

En UP-patrulje gjennomførte lørdag ettermiddag og kveld trafikkontroller både på Aust- og Vestvågøy. Det ble under kontrollene utferdiget 19 forenklede forelegg, skrevet ut ett vernegebyr og opprettet ei trafikksak for promillekjøring (siste sak omtalt kl. 00:12)

Kl. 01:14 UNNDRO SEG KONTROLL, HARSTAD SENTRUM

I forbindelse med at en politipatrulje ville sjekke et kjøretøy i Harstad sentrum, satte føreren av bilen opp hastigheten gjennom sentrumsgatene. Føreren holdt både uforsvarlig og uansvarlig hastighet gjennom bygatene, hvor også en god del fotgjengere var. Patruljen gjenkjente føreren ved passering av bilen, og bilen ble borte i omr. Seljestad. Det er opprettet trafikksak på forholdet.

Kl. 00:12 PROMILLEKJØRING, BALLSTAD, VESTVÅGØY

I forbindelse med avvikling av en fartskontroll i omr. Ballstad, ble en bilfører tatt med til Gravdal sykehus for blodprøvetaking. Føreren hadde på forhånd avgitt positiv alcotest. Det er opprettet trafikksak på forholdet.