Vesterålingen Arne Ivar Mikalsen ble "stemt opp" til andre plass på Nordland Venstre sin fylkestingvalgliste. Foto: Ole Morten Melgård

Nominasjonsnemnda i Nordland Venstre har sendt over sin enstemmige innstilling av kandidater for Fylkestingsvalget 2011. På den liste er hadselmannen Arne Ivar Mikalsen generøst plassert nest øverst på den 53 navn lange lista. Samferdselsråd i Nordland May Valle troner øverst, slik hun gjorde også ved forrige korsvei.

- Nominasjonsnemnda har kommet frem til gode kandidater som nemnda mener vil kunne fylle rollene i Nordland fylkesting til det beste for Nordland Venstre og Nordland fylkes befolkning, og i tillegg kommet fram til en god geografisk-, kjønns- og aldersfordeling. Alle kandidater er spurt og har sagt seg villige til å stå på Nordland Venstres valgliste, opplyses det fra nemda.

Blant de fem som har satt opp lista slik den fremstår er leder i Unge Venstre i Nordland Nikolai Endresen Dahl. Nominasjonskomiteen bestod for øvrig av Franziska Wika, Kerstin Ander-Trønsdal, Jostein Toftebakk, Arne B. Vaag og Bjørn Hegstad.