I helga var andredivisjonslaget KFUM/Oslo i aksjon mot Skeid på hjemmebanen på Ekerberg. lagets nyeste spiller for sesongen, Simon Laugsand fra Jennestad ble første målscorer i oslooppgjøret som endte 3-0.

Fornøyd

Kampen var først veldig tett og ingen av lagene hadde noen store sjanser i førsteomgang. men i andreomgang løsnet det, og 22 åringen la ikke skjul på at han var fornøyd med prestasjonen:

- Jeg fikk et gjennomspill bak høyrebacken deres og kom inn i et rom jeg kunne få skåring i. Jeg utnyttet sjansen med en lobb som heldigvis gikk inn, forteller laugsand.

Han synes videre det er veldig gøy å kunne bidra offensivt i laget, spesielt når han selv spiller i venstre back posisjon.

- Vi har den styrken som kreves i laget for at backene skal kunne stå litt høyere og bidra i flere faser av spillet, det er gøy å vise at også backer kan skåre mål.

Glad for å se progresjon

Laugsand har vært i andredivisjonslaget siden tidlig i vår, og er veldig fornøyd med progresjonen har hatt i laget.

- Det har vært et utrolig bra lag å bli kjent med og å spille med, jeg har nå spilt fast på førstelaget de siste fire kampene og håper jeg får fortsette her.

Kan hale innpå førsteplassen

Seieren over Skeid sendte laget opp til andreplass i serien, og de er nå nest beste lag i Oslo etter Follo som har førsteplassen.

- Vi møter Follo neste helg, og det ligger ann til å bli et ganske stort oppgjør der vi har en sjanse til å redusere avstanden vår til førsteplassen