Inne i lokalene jobbes det på alle bauger og kanter med å få detaljene på plass. Elektrikerne kobler de siste punktene, rørleggerne står på for å få gasspeisen i storstua til å brenne perfekt, og håndtverkerne gjør unna de siste detaljene på bygget mens Trine og Katrin monterer pynt og veggpryd.

Har skjedd mye

Inne i den eldste delen av bygget er det meste som før, i alle fall tilsynelatende. For så snart man setter seg ned, merkes det at det har skjedd store ting bygningsmessig. Det bekrefter daglig leder Trine Horn.

– Ja, det har skjedd veldig mye på kort tid. Det er tross alt ikke lenge siden vi overtok bygget, og startet ombygging og oppgradering innvendig og utvendig. Som du selv sier, så er det gjort mye bygningsmessig, sier hun.

Oppgraderingen måtte til for å få et godt inneklima, og for å sikre en varm og lun atmosfære. Men i selve pubdelen er det meste som før, der er det kun malt og byttet ut stoler og sånt.

– Her skal folk kjenne seg igjen, og vi ønsket å ta vare på særpreget dette bygget har.

Har brukt mye penger

De har også lagt nytt gulv og etterisolert, og det er snakk om store summer som er investert i lokalene.

– Vi har nok brukt like mye på oppgraderingene som det kostet å overta bygningene. Bare kjøkkenet kommer på nær én million. Men det er langsiktige investeringer både gjester og ansatte vil ha glede av over tid, sier Horn.

De kommer til å ha åpent for lunsjservering på dagtid, samt utover kveldene.

– Hos oss skal alle trives, enten de kommer for å nyte ei øl eller to, eller skal ut sammen med venner eller kolleger til en helaften. Alle skal bli verdsatt hos oss.

Bra team

Hun er godt fornøyd med det teamet hun nå har i staben. Horn omtaler restaurantsjef Katrin Bjerke som en skikkelig duracellkanin som får ting unna.

– På kjøkkenet har vi tre dyktige kokker. Restaurantsjef Egil skal sammen med Ståle og Themis sørge for at vi hele året har en aktuell og attraktiv meny. Vi satser på å ha sesongbetonte menyer som blant annet utnytter de fantastiske råvarene vi har i havet her. Vi benytter også kortreiste produkter som ost fra Nordtun Gård, og har sågar hatt egne tyttebær-plukkere i aksjon, sier hun.