Stålbrott Melbo slo Ballstad komfortabelt 3-1 på Sandnes mandag kveld. Selv om gjestene hadde sine sjanser i løpet av kampen, klarte de kun å sette en ball i nota.

Hjemmelaget var klart best, men definitivt også mest effektive og drepte kampen allerede i første omgang. Dagens helt ble Erik Burchardt, som laget ekte hattrick i løpet av kampens første 40 minutter.

90 min: Kampen er slutt. Stålbrott Melbo vinner 3-1 i det som var en fartsfylt og underholdende kamp. Publikum er tydeligvis fornøyde og jubler høylydt over seieren.

89 min: Begge lag kjemper intenst for å score en siste gang.

87 min: Nå er det Stålbrott som virkelig fører kampen. Jan Arild Olsen Nylund dundrer avgårde et frispark mot mål, som sneier stolpen. Dermed står det fortsatt 3-1 til Hadsel-laget få minutter før full tid.

85 min: Markus Burchardts ser ut til å ha skadet seg. Han har tydeligvis vondt i ene kneet og blir sittende nede en stund og blir etter hvert geleidet ut av banen av broder Erik, som tar over kapteinsbåndet.

83 min: Stålbrott Melbo har skumle hensikter om å øke ledelsen. Ballstads keeper kommer ut av mål i håp om å redde, men men mister ballen. Likevel klarer ikke Stålbrott å score, da en forsvarsspiller står i veien. Det hele ender med corner, som spilles raskt ut igjen til midtbanen.

76 min: MÅL: Endelig løsnet det for Ballstad, som reduserer til 1-3. Spørsmålet er om de har nok tid til å hente inn vertenes ledelse.

75 min: Stålbrott har kommet mer med de siste minuttene og ønsker å pynte på ledelsen. Markus Burchardt er farlig frempå da han kommer fri på vingen i fart og fyrer av et skudd, som går i stanga og over mål.

72 min: Ballstad gir seg ikke og kommer stadig til flere målsjanser. Valberg Johnsen kommer seg fri fra Stålbrott-forsvaret og smeller ballen rett mot keeper haslevang, som fanger den forholdsvis lett.

67 min: Det oppstår en farlig duell da en av Ballstads spillere blir taklet av Markus Burchardt. Det er trolig kneet som er skadet og spileren blir bært av banen.

65 min: Målfarlige Erik Burchardt jakter enda flere mål og kommer i fin skuddposisjon, men det blit for langt unna til at skuddet blir farlig for keeper.

65 min: Mye kan tyde på at det spillerbytter er nært forestående. Innbyttere fra begge lag har begytn å småjogge på sidelinja.

62 min: Nå har Ballstad stadig fått mer grep om kampen, men det kan tyde på at de er vaksinsert mot å sette ballen i nota.

60 min: Corner til Ballstad, men ballen havner bak kassa. Like etter får bortelaget et nytt hjørnespark, som nok en gang havner laaangt utenfor målet.

55 min: Omsider får Ballstad ballen i mål, men dommeren godkjenner ikke målet på grunn av offside.

52 min: Gjestene begynner å få grepet om kampen og kommer på en farlig kontring, som blir avblåst for offside.

52 min: Ballstad slår frispark mot Stålbrotts mål, men Haider Al-kharssany header ballen  utover i banen.

51 min: Ballstad har også kommet bra i gang i andre omgang, men sliter med å forsere hjemmelagets solide forsvar.

50 min: Andre omgang har pågått i fem minutter. Stålbrott åpnet best og gikk rett i angrep, på en contring. Erik Burchardt fikk etter hvert ballen i bena, men klarte ikke å sette den i nota.

Pause: Stålbrott Melbo har vært det klart beste laget  i første omgang. De har klart å sette sjansene sine, i motsetning til Balsltad, som ikke har maktet å få ballen innenfor stengene til Stålbrott-keeper Martin Andre Haslevang.

43 min: Erik Burchardt gir seg ikke. Like før hvilen øker han hjemmelagets ledelse til 3-0 til vertene og har dermed sørget for et ekte hattrick.

40 min: Sivert Berg på Stålbrott kommer til en god sjanse på 16-meteren, men klarer ikke få ordentlig dreis på kula, som havner langt over mål.

35 min: Ballstad gir seg ikke, og kommer seg raskt i angrep, men skuddet havner, nok en gang, langt utenfor mål.

34 min: MÅL: Haider al-Karashany blir snublet ben på, men kommer seg raskt opp i gjen. Stålbrott får frispark, som blir slått fremover.Ballen havner til slutt hos Erik Burhcard, som scorer sitt andre mål i kampen og Stålbrott Melbo leder 2-0.

27 min: MÅL: Marius Andreassen kommer i stor fart forbi bortelagets forsvar, men mister kontrollen over ballen. Til slutt blir vinkelen for liten og han klarer ikke lure ballen forbi keeper, men det gjør Erik Burchardt, som sender Stålbrott Melbo opp i ledelse.

24 min: Ballstads nummer to, Farstad, får gult kort etter en takling av Stålbrotts Bendik Rasmussen.

21 min: Marius Andreassen hos hjemmelaget legger inn fra høyre, men sender skuddet rett i gjestenes forsvar. Det blir corner, som er i lengste laget og Ballstad-forsvaret avklarer.

20 min: Ballstad får frispark, men skuddet havner langt over mål.

17 min: Begge lag spilelr jevnt, og det skjer lite i kampen akkurat nå.

15 min: Frispark til Ballstad, men ballen havner rett i klypene på Stålbrotts sisteskanse.

10 min: Stålbrott får corner, som blir slått av Erik Burchardt. Ballstadforsvaret skyter ballen bort.

7 min: Ballstad får en stor målsjanse, men skyter utenfor.

5 min: Begge lag er ivrige i starten og har skapt et par sjanser hver.