Trafikkulykke mellom betongbil og personbil

Ingen skal ha blitt alvorlig skadet i forbindelse med hendelsen.
Lødingen

Torsdag formiddag meldte politiet om en trafikkulykke ved E10 i Kåringen. En betongbil og en personbil var involvert i hendelsen.

– Pernbilen kom kjørende motsatt vei av betongbilen. I en høyrekurve fikk vedkommende sleng på bilen, og kjøretøyet traff autovernet. Bilen ble deretter kastet motsatt vei og traff lastebilen, midt på, forteller operasjonsleder ved Nordland Politidistrikt, Ivar Bo Nilsson.

Han forteller videre at det ikke er meldt om noen personskade i forbindelse med hendelsen, men legger til at en person er sendt til sykehuset i Harstad. Veien, som ble stengt etter hendelsen, er nå åpen igjen. Bo Nilsson mener at han har svaret på hva som er den sannsynlige årsaken til ulykken.

– Det var en del regn og nedbør på veien, så det har nok vært en vannplaning. Budskapen til de som skal ut, eller er ute å kjører nå, er derfor å sørge for at man har gode dekk. I tillegg er det viktig å ta det med ro, sier han.

Det er iverksatt etterforskning som følge av ulykken for å få hundre prosent klarhet rundt hva som skjedde.