12-åring fra Alsvåg vant motbakkeløp

Årets Vesterålen Summer Games i Øksnes, talte 55 deltakere i konkurranseklassen. I tillegg var det 53 som deltok i mosjonsklassen.
Øksnes

Med den påmeldingen nådde arrangøren målsetningen om mer enn hundre deltakere. Størst oppsikt vakte nok 12 år gamle Johan Lien Nordeng, som like godt vant og samtidig satte ny løyperekord i motbakkeløpet Nonskollen søndag, med tida 26:09.

 Vinneren av Cerpus Triple Challenge, ble Marthe Karlsen og August Nordeng. Det ble satt tre nye løyperekorder løpet av konkurransen. Tabeller som viser poengberegning og sammenlagtlister for trippelen, finner du her.

Les også: Full fart under Vesterålen Summer Games

Flere rekorder

 I tillegg til Lien Nordengs rekord, forbedret August Nordeng forbedret sin egen løyperekord på den 2,3 kilometer lange Myre Strett Race med tre  tideler. Anniken Liland Fredriksen satte ny damerekord opp Nonskollen med pene 32:58.

Samtlige av rekordene ble premiert med et gavekort på tusen kroner. Sykkelløpet ble for øvrig vunnet av Bård Meløe.

Prikkfri gjennomføring

Selv om været ikke var all verden under årets arrangement, er arrangøren Alsvåg IL fornøyd med at såpass mange som hundre personer valgte å bruke helgen til å være med.

- Arrangementet ble gjennomført tilnærmet prikkfritt, og til tross for en sur nordavind var humøret på topp hos både arrangør og deltaker, sier arrangementsansvarlig Tommy Nordeng i en pressemelding.

Resultatene for årets øvelser, finner du her.