Nyttårsrevyen i Alsvåg

Klar for nye sprell

Førstkommende lørdag er UL Nybrott og revymiljøet i Øksnes igjen klar med sin tradisjonelle nyttårsrevy. Har du stukket deg fram i lokalmiljøet kan du ikke føle deg trygg på å bli harselert med.

God stemning på scenen fra tidligere års revy.  Foto: Pressefoto

Øksnes

Det er en mangeårig tradisjon at revyglade øksnesværinger møtes for å lage nyttårsrevy. Her kan alle som har stukket seg fram i kommunen i løpet av året føle seg usikker, forteller Kim Roger Berg i revygjengen.

Skjer mye i havna

Det settes opp to forestillinger i samfunnshuset i Alsvåg lørdag, og Berg håper på fulle hus og god stemning.

– Vi er en fin gjeng som har møttes jevnling for å pønske ut revynumre, og vi er godt i gang i forkant av helga. Jeg ønsker ikke å røpe alt for mye av hva publikum kan forvente seg av konkrete sketsjer, men det er en kjensgjerning at det har skjedd mye spennende på rådhuset. I tillegg skjer det mye spennende i Myre havn for tiden, og disse temaene kan jeg nok røpe forhåpentligvis vil skape latter i salen, forteller Berg.