Polsk varebil utfor veien

Politiet fikk i natt melding om en polsk varebil som var havnet utfor veien på fylkesvei 935 mellom Myre og Strengelvåg. – Det har ikke vært henvendelser til legevakt eller sykehus etter utforkjøringen, opplyser Nordland politidistrikt.

I GRØFTA Denne polske varebilen havnet i grøfte mellom Myre og Strengelvåg natt til søndag.  Foto: Innsendt bilde

Øksnes

Det var klokken 03.55 i nat at politiet fikk melding om ulykken, men politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

– Melderne rapporterte at det ikke var folk i nærheten av bilen og at det ikke var blod å se i bilen. Det har heller ikke vært noen henvendelser til legevakt eller sykehus etter ulykken, opplyser politiet.

En som VOL har snakket med sier at ulykken har skjedd noen hundre meter fra vegkrysset der man kan ta av mot Stø, og det ser ut som om at bilen har fortsatt rett fram et sted der veien svinger mot høyre.

En VOL-leser melder til oss at bilen har kommet fra Myre, men har snudd seg i grøfta slik at den ble stående med fronten vendt mot Myre.