Godt nytt fra Sortland:

Alle 14 barnehager er helsefremmende

Alle 14 barnehager i Sortland har nå fått tittelen «Helsefremmende barnehager».
Sortland

Sortland kommune har i en avtale med Nordland fylkeskommune forpliktet seg til å jobbe for såkalte helsefremmende barnehager, som følger en rekke kriterier som skal systematisere og strukturere det helsefremmende arbeidet.

I april fikk ni barnehager i Sortland sitt bevis på at de har blitt godkjente som helsefremmende barnehager. I torsdagens kommunestyremøte i Sortland fikk de resterende fem barnehagene det samme beviset, noe som betyr at alle Sortlands 14 barnehager har fått en slik godkjennelse.

Torsdag fikk både Granbuska, Kleiva, Skogstjerna, Nordstjerna og Holmvannet barnehager utmerkelsen. Strand skole har også får godkjennelsen.

– Dette er noe kommunestyret skal være veldig stolte av, sa ordfører Tove Mette Bjørkmo.