Nordnorske rappere til Fæsterålen

Patrick fra Harstad og Thomas fra Bodø er klare for å skape liv på Fæsterålen. Hip-hopduoen har de siste årene markert seg på den norske rapscenen.

Rapperne kjent som RSP og Thomax. Nordlendingene kommer til Fæsterålen i august.  Foto: Pressebilde / Deadline Media

Sortland

Eventyret starta i 2009, da Patrick «RSP» Bottolfsen fra Harstad og bodøværingen Thomas «Thomax» Nygård ble oppfordra av rapikonet Joddski til å opptre sammen. Da ble duoen RSP & Thomax født, og de to har reist land og strand rundt med rapshows siden. De har også gitt ut 4 EP-er.


Ravi kommer til Fæsterålen

Mannen bak landeplager som «E-ore» og «Utadæsjælåpplevelse» skal spille på Fæsterålen lørdag 25. august.

 

Den mest kjente låta til den nordnorske rapduoen er «Nordaførr», hvor - ja, du gjetta riktig - deler av låter fra Halvdan Sivertsen er sampla og tatt med i sangen. Nå er de to klare for å ta med seg den, og resten av materialet sitt, til Sortland og Fæsterålen i august.

– Nytt av året er at de turnerer med band og egen mann som tar seg av det visuelle. Det blir garantert stemning, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen i en pressemelding.

Publikum kan muligens også forvente noe nytt materiale, ettersom de to for tida er i studio og spiller inn låter. På Fæsterålen er de klare for å «laise opp stemninga», ifølge en pressemelding fra festivalen.


Trønderrockere kommer med allsang og feststemning

Bli det liv? Rai, rai! – Det blir garantert god stemning og mye liv når DDE kommer til Fæsterålen i august, sier arrangøren.

 

Fæsterålen arrangeres på Sortland 24.-25. august 2018. Det er sluppet en del artister til festivalen allerede, mest profilert av dem er trønderbandet DDE.


Erik og Kriss til Fæsterålen

Det er 13 år siden duoen slo gjennom med «Bærumsgrammatikk». Deres siste låt, «Pusterom» har over ti millioner avspillinger på Spotify. I august kommer de til Fæsterålen.