Marthe Hov Jacobsen valgt til ordførerkandidat

Nominasjonsmøtet i Sortland Høyre valgte enstemmig i sitt møte 11.06.2018, Marthe Hov Jacobsen (41) til partiets ordførerkandidat til kommunevalget i september 2019.

Ann-Rita Mårsund i nominasjonskomiteen sammen med Sortland Høyres nye ordførerkandidat, Marthe Hov Jacobsen. Foto: Innsendt. 

Sortland

–  Nominasjonskomiteen i Sortland Høyre la i sin innstilling ovenfor Nominasjonsmøte stor vekt på Marthes samfunnsengasjement og hennes evne å de store linjene, men fortsatt brenne for enkeltsaker. Hun utrykker seg presist og tydelig, på en kortfattet og diplomatisk måte, noe de mener gjør henne til en klar og tydelig debattant. Hun har bred erfaring fra markedsføring, strategi, organisasjon og ledelse, og er en ryddig og respektert kandidat til å innta ordførerkontoret på Sortland i neste periode, heter det i ei pressemelding fra Sortland Høyre.


Marthe Hov Jacobsen: – En ære å bli forespurt

Nominasjonskomiteen i Sortland Høyre vil ha Marthe Hov Jacobsen som ordførerkandidat. Det syns hun er stas.

 

Rørt

Videre skriver Sortland Høyre at det var en rørt og beæret kandidat som mottok lovord fra flere av delegatene og ble tilslutt enstemmig valgt til partiets ordførerkandidat til applaus fra samtlige av de fremmøtte.

Marthe Hov Jacobsen vil nå tiltre nominasjonskomiteen i Sortland Høyre for å være med i arbeidet med å bygge partiets øvrige liste til valget neste år. 

Det vil holdes et nytt nominasjonsmøte 29.10.2018 hvor resten av listen velges.