Arne Ivar Mikalsen (V) om Venstre sin inntreden i regjering:

– Vil bevege regjeringen mot sentrum

Det var mye støy da Venstre kunngjorde at de gikk i regjeringssamtaler før jul. Venstres Arne Ivar Mikalsen mener den støyen var uberettiget og tror hans partis inntreden i regjering vil føre til en politisk dreining mot sentrum.

Venstres Arne Ivar Mikalsen fra Hadsel mener at det for hans parti, og det politiske Norge, er et historisk øyeblikk at Venstre nå går inn i regjering. – Dette er noe som vil bli husket av de som er politisk interessert og det er et historisk øyeblikk, ikke bare for mitt parti.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

– Dette er noe som vil bli husket av de som er politisk interessert og det er et historisk øyeblikk, ikke bare for mitt parti.

Pluss

Fredag formiddag ble det klart at Venstre var i havn med regjeringsforhandlingene. De går inn i regjering. Formelt sett skjer det i løpet av neste uke.