Styreleder Solvik og ordfører Aasvik om Hurtigrutens hus-bråket

Avviser hemmelige møter i styret i Hurtigrutens Hus

Styreleder i Hurtigrutens hus KF, Britt Solvik, avviser både hemmelig møtevirksomhet og at hun ba Ronny Gabrielsen om å trekke seg fra styret. Men hun har likevel ikke tillit til ham.

FLERE MØTER: – Styreleder og nestleder har møttes noen ganger, men det er ikke ulovlig, svarer styreleder Britt Solvik på anklager om «hemmelige møter». Her er hun på vei ut av fredagens styremøte med nevnte nestleder Svein-Olav Elvegård. FOTO: ATLE NIELSEN 

Pluss

Etter fredagens styremøte i det kommunale foretaket som driver kulturhus, kino og romutleie var det flere som følte seg som menneskelige spørsmålstegn. Styreleder Solvik, som også sitter som representant for Ap i Hadsels kommunestyre, holdt seg innledningsvis til «ingen kommentar».