En av dem som skal være med å gi svaret på dette spørsmålet er 18 år unge Gabriel Andersen. Han tror på at han skal signere flere skåringer enn i fjor. Om han da ikke blir nødt til å tre inn som midtstopper.

Han kan se tilbake på flere sesonger som en del av HILs a-stall. Men 18-åringen har til tross for sin unge alder rukket å bli en av de aller største bærebjelkene i årets mannskap. Og han mener at det bare er rett og rimelig å forvente at det skal signeres godt med skåringer i sesongen som kommer. Det foventer han også av selv selv i sesongen som starter førstkommende søndag.

– Jeg hadde jo åtte fulltreffere relativt tidlig på sommeren, men satte bare inn to skåringer etter ferien. Da synes jeg at det er et helt naturlig mål for meg å overgå målkontoen fra fjorårssesongen, sier Andersen.

Han legger ikke i mellom at Harstad går imot en relativt tøff åpning på sesongen. Likevel mener han også at mulighetene skal være gode for å få en meget god start når laget setter kursen for Oslo og kamp mot Korsvoll på søndag.

– Dette er en ideell motstander i åpningskampen, slik som jeg ser det. Jeg mener at vi har kvaliteter som skal overgå vertene, og at det skal være gode muligheter for å starte sesongen på beste vis.

– Kan HIL kjempe om opprykk til 2.-divisjon allerede i år?

– Det er et hårete mål, men ingen umulighet. har vi marginene på vår side, så tror jeg at vi kan være med å kjempe i toppen av divisjonen. Men motstandere som Lyn og Fløya tror jeg kan bli våre tøffeste konkurrenter i år, sier Andersen.