– Nærmest ubegripelig populært

1500 mennesker besøkte arrangementet "Elvelangs og bekk-i-mellom" i Hadsel i fjor. – Nesten uvirkelig populært, sier Vibeke Suhr i Kultursamarbeidet i Vesterålen.

HELT ROLIGE: Temaet for årets "Elvelangs og-bekk-i-mellom" er imidlertid bevegelse. På bildet er bak fra venstre Ursi Widemann, Trude Thuv-Mathisen, Ragnhild Stikholmen. Foran f.v. Vibeke Suhr, Emilie Gratland, Siri Johnsen og Gro Rundfloen.   Foto: Knut Ivar Aarstein

Pluss

Tirsdag møtte VOL arbeidsgruppa som forbereder høstens "Elvelangs og bekk-i-mellom". Vibeke Suhr i Kultursamarbeidet ledet seansen, og forteller om arrangementet at det er en del av Kultur- og naturuka som gjennomføres i regionen hvert år. Det gjøres i samarbeid med Vesterålen friluftsråd, samt en rekke ulike organisasjoner, lag og foreninger.