Inviterer til høstfestival i Hadsel

I november er det duket for en ny festival, den såkalte HH-festivalen i Hurtigrutens hus. Hovedattraksjonene blir Sondre Justad og Violet Road.

Daglig leder i Hurtigrutens Hus, Marit Nordheim, gleder seg til HH-festivalen som går av stabelen den 10.- og 11.november.  Foto: Vidar Eliassen, Arkivfoto

Pluss

– Dette er en ide vi har hatt en stund og som har modnet seg. Intensjonen med festivalen er å vise frem herlige og flotte Hadsel i et samarbeid med næringslivet og folket som bor her. Vi ønsker å vise frem hvor flott det er her, sier daglig leder i Hurtigrutens Hus, Marit Nordheim til VOL.

Aktiviteter i hele kommunen

Festivalen HH, som står for Herlig Høst, går av stabelen den 9- og 10.november. De musikalske attraksjonene blir Sondre Justad og Violet Road. I tillegg arbeides det med flere andre programposter som ikke er musikalske.

– Målet er at det skal være aktiviteter i Hadsel hele den helga, også innenfor det kommersielle. Her kan du oppleve Hyggelig Handel med blant annet produkter som er Heimelaga i Hadsel. Hurtigrutemuseet gir dere det Historiske Hadsel, mens de flotte matserveringsplassene gir dere en følelse av å være kommet til Himmelske Hadsel, sier Nordheim begeistret.

Kan bli flere artister

Det er også mulighet for at det dukker opp flere artister i forbindelse med arrangementet.

– Det er mulig at det skjer noe tidligere på dagen, men det er fortsatt på planleggingsstadiet, sier Nordheim.

Ifølge Nordheim blir det lagt ut helgepass til begge dagene. Siden konserten med Justad tidligere har blitt annonsert som en enkeltkonsert, vil de som allerede har kjøpt billett, få den inkorporert i et eventuelt helgepass.

– Vi legger ut helgepass som gjør at du får en rabatt om du skal på begge arrangementene. Du kan også velge å gå på bare ett av arrangementene. Har du allerede kjøpt billett på Sondre Justad og vil sikre deg helgepass så du også får med deg Violet Road, så ta kontakt med oss så ordner vi dette for deg, sier Nordheim.