Daniel Erstad fra Hadsel ble rammet av tastefeil på Stokmarknes legekontor:

Diagnosen skulle stilles i februar, men ble i stedet stilt i september

– Det er ganske kjipt at en tastefeil skulle ramme meg. Resultatene fra undersøkelsen ble liggende urørt på legekontoret i åtte måneder. I løpet av disse månedene hadde jeg tre anfall som jeg ikke fikk ordentlig behandling for.

Daniel Erstad fra Ekren ved Melbu fikk utsatt sin diagnose med åtte måneder, etter en tastefeil fra legen ved Stokmarknes legekontor.  Foto: Marius Birkeland

Pluss

– Det er vanskelig å vite, men jeg ser ikke bort fra at jeg kunne fått bedre medisinsk behandling dersom feilen på legekontoret ikke hadde oppstått og min diagnose hadde blitt stilt i februar i stedet for i september, sier Daniel Erstad til Vesterålen Online.