Melbo IL og Junkeren spilte kanskje en av de mest dramatiske kampene i helgas runde. MIL vant 2-1 etter å ha skåret på straffe fire minutter på overtid.

Tre minutter på overtid tråklet Ruben Tollefsen seg gjennom forsvaret og ble lagt i bakken av Jesper Bordahl Schmiel og det ble dømt straffe. Da ble det hett på banen og benkene. For duellen mellom Bordahl Schmiel og Tollefsen startet utenfor felte, men ble avsluttet inni - likevel ble det straffe. Den satte Karl-Christian Karlsen sikkert i mål slik at det til slutt ble seier til MIL.

Høydepunkter fra kampen ser du i videovinduet.

Sortland tapte 4-2 mot Skjervøy, og det etter at de spilte nesten hele kampen med en mann mer.

Våre samarbeidspartnere har ikke fått tilhøydepunkter eller kamp i opptak på denne kampen. Vi kommer tilbake så snart vi får dette i boks.

Senja leder tabellen etter sin 2-0 seier hjemme mot Finnsnes. Junkeren er på andreplass til tross for 2-1 tapet mot Melbo.

I bunnen finner vi Sortland med ett fattig poeng, ni bak Skarp og 11 bak Stålkameratene på sikker plass.

Nå er det en fotballferie for lagene i 3. divisjon. Neste kamp for MIL er en bortekamp mot Grei 21. juli, mens Sortland møter Harstad IL hjemme 22. juli.