«Betongstasjonen» rives alt til uka:

Skal bruke 70 millioner på ny XL bygg-butikk og kontorer

Både Sortland Entrepenør og XL Bygg har etter eget utsagn «vokst fra» sine gamle lokaler. Dagens XL bygg skal bygges om til kontorer og lokaler for SE Entreprenør, mens en splitter ny butikk på 1700 kvadratmeter skal erstatte butikken.

Fra venstre: Prosjektleder Mart Heggland, SE Gruppen-leder Torgeir Arntsen, daglig leder Inge Karlsen på SE Bygg, og daglig leder Andreas Einejord i SE Entreprenør.  Foto: Jenny Dahl Bakken

Pluss

Betongbygget ved XL Bygg, som tidligere huset Sortland Entreprenør Betong AS, er synlig fra Sortlandsbrua og har for enkelte blitt et landemerke. Det skal nå rives, opplyser Torgeir Arntsen, som er Administrerende Direktør for Sortland Entreprenør Gruppen og også styreleder i blant annet XL bygg.