Tema

fredag 19.11 2021

Lille Andøy leverte så det suste i store Oslo Konserthus

Det var knapt et tørt øye verken blant de 900 i storsalen eller blant gærningene på scena, da Fyr Laus virkelig beviste at de var navnet «Deilig å levere i Oslo» verdig.

fredag 05.11 2021

Klar for å innta hovedstaden med storm

Nå er det drøye to uker til Andøy skal fylle lille- og storsalen i konserthuset med «Innovative Andøy» torsdag og «Fyr Laus» fredag.

torsdag 11.02 2021

Flytter Andøy-markering til november

Den planlagte Andøy-markeringen i hovedstaden flyttes nå til november. -Vi ønsker at dem som skal være med til Oslo får forutsigbarhet og føler seg trygge, sier prosjektleder Siv Loe.

mandag 21.09 2020

Nå blir det sang og ablegøyer

Et halvt år etter at de måtte avlyse forestillingen etter at Norge ble stengt ned, er Neshallrevyen klar for å starte arbeidet mot premiere i mars.

lørdag 27.06 2020

Se Nordnorsk revyfestival i opptak

Nordnorsk revyfestival på Ørnes skulle i år ha feiret 30-årsjubileum. Men på grunn av koronaviruset blir det ingen fysisk jubileumsfestival, men en digital jubileumsforestilling på Humorportalen og VOL lørdag kveld.

fredag 26.06 2020

Fyr Laus! tatt ut til Nordnorsk revyfestival

– Vi er overveldet og i sjokk, sier Bente Alsos etter at revygruppa Fyr Laus! er tatt ut til Nordnorsk revyfestival, som i år vises digitalt på Facebook lørdag kveld.

søndag 15.03 2020

Revygruppa Fyr Laus

Vil finne nye datoer for revyforestilling

– Fyr Laus vil i den nærmeste tiden gå i dialog med SAMSKAP og Oslo Konserthus for å finne alternative datoer for å kunne spille forestillingen, skriver revygruppa Fyr Laus! på Facebook. 

lørdag 22.02 2020
32

Se 32 bilder fra Sandnesrevyen

Det manglet ikke på hverken galskap eller kreativitet under premieren på årets Sandnesrevy. Hvorfor kan du se i Vols bildegalleri over.

søndag 16.02 2020

Sandnesrevyen 2020 kjører litt ønskereprise, men satser på lattergaranti:

Sandnesrevy også for dem som ikke er fra Sandnes

Det største problemet med årets Sandnesrevy har vært rolige politikere. Gjengen lover likevel at det skal bli nok å flire av, selv for dem som ikke er fra Sandnes.

søndag 09.02 2020

Neshallrevyen vant publikumspris for gynekologsketsj

Lørdag deltok Neshallrevyen på den regionale revyfesten «Jubelrevyen» i Svolvær. Sketsjen «Gynekologen» slo ekstra godt an blant publikum, som førte til at Neshallrevyen vant publikumsprisen.

søndag 12.01 2020

Fylkeskommunen i pengenød:

Sier opp sceninstuktøravtale

Nordland fylkeskommune sier opp avtalen om sceneinstruktør og vil reforhandle avtalen. Kommunene i Vesterålen må trolig betale mer for å beholde ordningen. – Sceneinstruktøren har betydd alt for Vesterålen teater, sier Liv-Harriet Kolve. 

søndag 06.10 2019
11

Vellykket sprang fra kor til kabaret for Kordamen

- Det var nesten så knærne mine gikk bakover i stedet for fremover, forteller Ann Helen Johnsen da hun kommer av scena på UL Fram.

søndag 29.09 2019

Neshallrevyen har flyttet fra Nesset til Melbu, men skifter de navn?

Et navneskifte kan muligens ligge i lufta, etter at Neshallrevyen valgte å kutte ut den dyre leiekontrakten på Stokmarknes og relokalisere den sosiale og kreative galskapen til Melbu samfunnshus, som i mars skal være åsted for Neshallrevyen 2.0.

fredag 26.04 2019

Fyr Laus rev han laus igjen:

Tok Andøy på kornet

Hele 30 lattervekkende innslag ble det på Fyr Laus sitt 30 års jubileum. Morsomt som aldri før.

torsdag 07.03 2019

Neshallrevyen flytter ut av Neshallen

Etter å ha vært i Neshallen i elleve år, har Neshallrevyen nå sagt opp leiekontrakten med byggets eier. Hva som skjer videre, er foreløpig usikkert, men styreleder i Neshallrevyen, Renathe Johnsen, er klar på at revyen ikke legges ned.

lørdag 02.03 2019
13

«Kleivarevyen har kanskje de beste sangnumrene jeg har sett på en revy»

Årets Kleivarevy har mange høydepunkter, noen få lavpunkter og noen av de beste sangnummerne undertegnede har sett på en revyscene noensinne.

onsdag 27.02 2019

Kleivarevyen i sitt 19. år:

– Disse folkene må være i nærheten av Guinness rekord på tiden de bruker fra manusskriving til premiere

Lørdag er det premiere på årets Kleivarevy «113 Sørbygda», og i likhet med tidligere år har medlemmene av revyen fem dager på å lære manus. For andre kunne kanskje dette vært en grunn til å ringe nettopp 113, men ifølge en av manusforfatterne, Terje Hjelle, kjenner ikke deltakerne til noe annet.

lørdag 16.02 2019

Sandnesrevyen tilbake for fullt etter fjorårets gjenoppstandelse:

Ikke billig humor

– Besøket i fjor bekrefter at folk ønsker denne typen underholdning og lokal aktivitet, sier Marit Fleines, som sammen med resten av gjengen bedriver humoristisk skippertaksarbeid foran premieren til helga.

torsdag 14.02 2019

Leken og modig revy

Årets Neshallrevy, Blakk og blåfråsn, er tidvis både våggal og gal. Men den har også mangler.

fredag 13.04 2018
4

Lørdag får de kulturprisen

Prisverdig revy fra Fyr Laus

Det ble sparket både sideveis og oppover, så tårene triller og latterbrølene løfter taket, Da revygruppa Fyr Laus fredag viste hvorfor de har fått Andøy kommunes kulturpris.

I kveld er det russerevy på Stokmarknes:

– Dette er den viktigste tida i livet, dermed blir det tema for russerevyen

Etter ett års opphold har avgangskullet på Hadsel videregående startet opp igjen russerevyen.