Dagny var ryktet å være sliten av et voldsomt hardkjør turneringsmessig i det siste. Det var ytterst lite som tydet på det på scena under hennes opptreden på Fæsterålen.

Hun gikk på scena og struttet av energi, sangglede og selvtillitt. Dama kastet hit etter hit ut over Fæsterålen-publikummet. Det er ingen tvil om hvem som er dronninga av Fæasterålen 2018 - Det er Dagny det. Makan til dame har ikke Fæsterålen sett noensinne.

Dagny, som er artistnavnet, har spilt flere ganger på Rock Mot Rus, og har selv sagt hun føler seg som en vesteråling. Hun er datter av jazzmusikeren, Øystein Norvoll. Hun har hatt stor suksess på Spotify, hvor hun nærmer seg 100 millioner streaminger. Dagny ga ut sin første singel «Backbeat» i 2016.

Artisten er blitt nominert til Spellemannprisen tre ganger: Årets låt («Backbeat») og årets nykommer i 2016 og årets låt for «Wearing Nothing» i 2017.

Hun har fått internasjonal anerkjennelse som en del av den norske musikkbølgen og fått omtale i blant annet anerkjente New Musical Express.

At Dagny kommer til å bli en hit internasjonalt, er det mye som tyder på. På scena viste hun at hun har det meste. Musikalitet, integritet, sangstemme, utseende og talent som strutter i takt med lyskasterne gjennom hele konserten.

Låtmaterialet vitner også om at vi har med en perfeksjonist å gjøre. Og skal vi tro denne opptredenen, har vi mye å glede oss til når hun endelig kommer med et eget album - som etter ryktene kommer i 2019.

Imens kan hun krone seg som dronninga av Fæsterålen. Ikke så aller verst det heller.