Tema

torsdag 13.08 2020

Av 1000 bilder tok Lisa Mari Sollie vinnerbildet

Det kom som en stor overraskelse på øksnesværingen Lisa Mari Sollie at det var hennes bilde fra vakre Skipssanden som stakk av med seieren.

torsdag 02.07 2020

NRKs sommerbil måtte rygge inn i Vesterålen

Torsdag kveld kom NRKs sommerbil til Vesterålen med Andfjordferga fra Gryllefjord. Da ferga ankom Andenes måtte alle bilene om bord rygge i land.

torsdag 18.06 2020

Ronny og Tuva kommer til Vesterålen i NRKs Sommerbilen

I sommer skal Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann ta turen rundt i Norge i NRKs Sommerbilen. Blant stedene de skal besøke finner vi Andøy og Hadsel.

torsdag 21.03 2019

Mikkel Løwe fra «P3 Gaming» skal kommentere fredagens konkurranse:

– Gaming er mangfold

I forbindelse med konkurransen «Vesterålens beste gamer» fredag, kommer to av guttene bak NRK sin nye storsatsning «P3 Gaming» til Sortland.

fredag 15.03 2019

Klassequizen: Stokmarknes også videre til landsfinalen

Laget fra Stokmarknes går også videre til landsfinalen i Klassequizen, som går av stabelen i Oslo. Det blir dermed lagene fra Stokmarknes og Myre i Vesterålen som skal representere Nordland fylke i landsfinalen.

lørdag 23.02 2019

Tiendeklassinger fra Sortland:

– En ekstremt artig opplevelse å være direkte på NRK

– Det har vært veldig artig og vi har lært mye. Det er ikke alltid like lett være på direktesendt tv, det er stressende og ting kan se mye enklere ut enn det er. I sum vil jeg si at det har vært en ekstremt artig opplevelse å være direkte på NRK.

søndag 13.01 2019

Programleder for «Innafor» på NRK

Prosjektlederen syns Vilde fra Lødingen bannet for mye

Vilde Bratland Erikstad fra Lødingen fikk beskjed fra prosjektlederen i NRK om å tone ned språkbruken i programmet «Innafor». – Jeg finner det naturlig å ordlegge meg slik, sier hun.

søndag 16.12 2018

Nasjonens leirbål fyller 60 år

Denne måneden er det 60 år siden den aller første Dagsrevyen-sendingen ble sendt på NRK. – Fremdeles nasjonens leirbål, sier kringkastingssjefen.

lørdag 24.11 2018

Henrik Bjarne Bruun fra Stokmarknes leide hus av Veronica Orderud og var vitne i begge rettsakene:

– Jeg husker spesielt godt at det var så stille da jeg reiste på jobb den morgenen

Henrik Bjarne Bruun fra Stokmarknes leide i 1999 det såkalte «Bryggerhuset» på Orderud Gård i Sørumsand, og var på gården da trippeldrapet skjedde. Han er med i søndagens program av NRK-serien «Gåten Orderud», der han forteller sine opplevelser før og etter drapene skjedde.

torsdag 06.09 2018

Grethe Gynnild-Johnsen gir seg som distriktsdirektør NRK

Bøfjerdingen har hatt stillingen som direktør for Distriktsdivisjonen i NRK i ti år.